New England - Shabby Chic - Inredning - Inspiration - Måla om möbler - Texttavlor - Gjuta i betong - Canvastavlor - Sy - Virka - Klä om möbler

lördag 22 januari 2011

Stämplade tavlorJag är en periodare... så fort jag får lite tid över nu för tiden stämplar jag tavlor eller också målar jag text på brädor.
Jag tycker det är otroligt roligt och avkopplande att leta efter tänkvärda ord på nätet, klistra/måla canvasdukar och stämpla förstås. Jag har köpt stämplar på Claes Olsson, Panduor och In-ex men det är stämplarna från Claes Olsson som är helt klart bäst.


Sinnesrobönen

Här ser ni en tavla som jag "klätt" med sidor från en gammal bibel jag har köpt på second hand. Det kändes först lite konstigt att riva sönder en bibel.... men, men, vad gör man inte för att få utlopp för sin kreativitet:)

Jag har i alla fall använt mig av vanligt tapetklister och sedan målat över med vit matt färg.

 


Här har jag använt vanligt tidningspapper och ni kanske inte ser det men i högra hörnet har det kommit med några matematiska uträkningar från tidningen, vilket var anledningen till att jag valde en text med ordet kunskap.


Det här är en annan typ av tavla där jag inte använt mig av papper, Jag målade en enkel ängel och sedan smetande jag på spackel med fingrarna. Det var inte så lätt att få texten bra eftersom duken var lite "gropigt" men med extra färg på stämplarna och hårt underlag gick det till slut bra.


 "Det är en konst att se det unika i det vardagliga"

:) mosterfi

4 kommentarer:

Nina sa...

Vilka fina tavlor du har gjort! Har tänkt länge att ge mig in i den konsten också, men vi får se när det blir. Sinnesrobönen har jag fått upp ögonen för mer och mer då vänner till mig hamnat i beroende och lever med den bönen hela tiden. Den är så bra så jag har tagit den till mig också. Ha en skön söndag!
Kram Nina

Strandkullen sa...

Vad duktig du är och tack för att du delar med dig av dina skapelser...kramis semlan

Mycket annat & lite betong sa...

Så jättefina tavlor du har gjort!
Att du får bokstäverna så jämnt och rakt. Det lyckas inte jag med, tycker att det är svårt att se var bokstäverna hamnar.

Trevlig söndag!
Agneta

Lejonkvinnan sa...

Så fina tavlor! Jag skulle också vilja prova det, men är inte så händig och är ganska feg med att våga prova. Använder du stämpeldyna eller målar du stämplarna? Skulle nog behöva en handbok ;)

Ha en fin dag!

>